);
Game of stocks

En aktiepodd med case och två aktienördas diskussioner

Avsnitt 16 – Skin in the game

Hej ! Nu är det dags för ett till avsnitt där vi kör nyhetssvep om intressanta bolag och twitterfrågor! Vi tog även lite lärdomar från vår intervju Sean George (om du inte har lyssnat än så gör det! [här-> Game of Stocks avsnitt 15 – Intervju med Sean George ]) och lite om föreläsningen Nassim Nicholas Taleb hade och vad vi tar med oss där ifrån och böckerna.

Vi tar upp nyheter om Leovegas, Stenocare, Tesla, PayPal, Sobi, AwardIT, Boule Diagnostic och en drös med lyssnarfrågor! Blandat frågas om vilka 3 aktier vi skulle ta bort och sen sätta in i den andra portfölj, våra strategier i millenium vänligt format (någon verkar inte orka lyssna på våra första avsnitt när vi pratar om det i Avsnitt 1- Let the games begin! och Avsnitt 2 – Let the games begin del 2, men även en del i avsnitt 3 och 4), vad våra med investeringar är, vilka är dom tre bästa lösgodissorterna och mycket mer!

Enjoy!

Det blev ett av de längsta avsnittet utan case! Men hoppas ni var med oss ändå hela vägen!

Disclaimer: Att investera i finansiella tillgångar är alltid förenat med risk, gör alltid din egna analys. Detta är min syn med mina subjektiva antaganden i analysen. Jag kan ha ägande i bolagen och jag kan ha för avsikt att köpa eller att sälja i den närmaste framtiden.

Avkastning på er och kom ihåg att vi tar gärna emot frågor för att ha med i podden!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Game of stocks

Tema av Anders Norén