);
Game of stocks

En aktiepodd med case och två aktienördas diskussioner

Avsnitt 20 – Rappocalypse Now

Idag var det dags för ett nytt nyhetsavsnitt som är fyllt med rapportkommentarer, twitterfrågor, aktiepubskvaller, och mycket annat!

Även en enormt spännande grej som händer i November. Vi ska åka till Singapore på Singapore Fintech Festival tillsammans med Kvanto Payment Systems som är ett bolag jag analyserat och min partner har hjälpt att ta in pengar i en pre-IPO finansering. Vi kommer att ha en avsnitt med Kvanto och även kommer fler saker ifrån Singapore, inte minst våra insikter från Fintech mässan. För full transparns Investacus har investerat i Kvanto och jobbat med Kvanto i deras pre-IPO emission genom sin partner.

Vi diskuterar bolagen Netflix, Tesla, Nordea, Handelsbanken, Visa, Microsoft, Pandora, NetEnt, Evolution Gaming, Kindred, Ubisoft, PayPal, Bitcoin, Paradox, Essity, och sen kommer vi in på fler bolag allt efter vi diskuterar.

Enjoy!

Disclaimer: Att investera i finansiella tillgångar är alltid förenat med risk, gör alltid din egna analys. Detta är min syn med mina subjektiva antaganden i analysen. Jag kan ha ägande i bolagen och jag kan ha för avsikt att köpa eller att sälja i den närmaste framtiden.

Avkastning på er och kom ihåg att vi tar gärna emot frågor för att ha med i podden!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Game of stocks

Tema av Anders Norén