);
Game of stocks

En aktiepodd med case och två aktienördas diskussioner

Avsnitt 34 – Kvanto Payment Services

Detta är ett sponsrat inlägg av Listing Partners LLC.

Efter intervjun med Kvanto har vi och vår sponsor tagit till oss feedbacken av er som har hört av er! Främst vill vi tacka er som hör av er, feedback är det enda sättet får oss att veta hur vi ska utvecklas och göra podden bättre.

Om Kvanto Payment Solutions

Kvanto är en Payment Solution Provider som levererar enkla, flexibla, och kostnadseffektiva betalningslösningar på den globala marknaden. Genom erfarenhet och kunskap utmanar Kvanto nuvarande strukturer och processer på den etablerade marknaden.

Kvanto strävar efter att vara en one-stop-shop för betalningar med över gränser lösningar för handlare och att vara den ledande EMEA/APAC leverantören av betalningslösningar mätt i processad volym samtidigt som de är lönsamma.

Kvanto kommer att noteras på CSE under första delen av 2020 och sen kunna handlas på Frankfurt börsen och på NYSE OTC.

Säg vad ni tycker och kom med feedback! Förhoppningsvis kommer vi ha en lösning i framtiden för er lyssnare också investera i PRE-IPOs. Mer om det kommer senare.

Länk till analys nedan:

https://drive.google.com/open?id=1ur34zVRsTjEbfK-G9ufdnr-6tseHEbhI

Disclaimer: Att investera i finansiella tillgångar är alltid förenat med risk, gör alltid din egen analys. Detta är min syn med mina subjektiva antaganden i analysen. Jag kan ha ägande i bolagen och jag kan ha för avsikt att köpa eller att sälja i den närmaste framtiden.

OBS: Både Investacus (Douglas) och Värdeinvesteraren (Danne) har investerat i Kvanto i en PRE-IPO emission. Även så jobbar Investacus (Douglas) med Listing Partners LLC och har gjort analysen.

Avkastning på er och kom ihåg att vi tar gärna emot frågor för att ha med i podden!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Game of stocks

Tema av Anders Norén